First Loader First Loader

Termeni si Conditii

Agentia MDS IMOBILIARE isi ia angajamentul fata de persoanele vizate sa respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE. Pentru a afla mai multe informatii despre modul in care pastram si prelucram datele tale cu caracter personal. 

Termeni si Conditii

      I.           Definitii

 

Document – prezentele Termene si Conditii;

Site – domeniul mdsimobiliare.ro si subdomeniile acestuia;

Continut - toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;

Specificatii– toate specificatiile si/sau descrierile produselor proprii sau ale colaboratorilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora;

Vizitator – reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la Continutul Siteului.

 

    II.            Date Generale

 

Site-ul este detinut si administrat de SC MDS Imobiliare SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Timisoara.

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu prezentele conditii de utilizare. Accesul si utilizarea Site-ului sunt supuse prezentului Document si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest Site, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Documentul se aplica tuturor Vizitatorilor si poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui Site. SC MDS Imobiliare SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

Accesul pe Site se face gratuit. Scopul Siteului este de a informa, de a ajuta Vizitatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.

Site-ul este de prezentare al produselor proprii sau ale colaboratorilor.

 

   III.          Drepturi de autor

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a MDS Imobiliare acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Vizitatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de MDS Imobiliare, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC MDS Imobiliare asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al MDS Imobiliare

Continutul la care Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentelor Termene si Conditii, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC MDS Imobiliare si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea MDS Imobiliare cu referire la acel Continut.

Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului Document.

 

In cazul in care MDS Imobiliare confera Vizitatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Vizitatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe Site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea MDS Imobiliare pentru respectivul Vizitator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

   IV.          Raspundere

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de Site sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. MDS Imobiliare isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest Site.

Toate Specificatiile disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Desi MDS Imobiliare depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul Siteului informatii exacte si actuale, MDS Imobiliare nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in privinta acestora.

MDS Imobiliare nu va fi obligata sa informeze Vizitatorii cu privire la vreo eroare din Site.

 

MDS Imobiliare nu va fi in nicio imprejurare raspunzatoare pentru vreo dauna, oricare ar fi ea (incluzind, dar fara a se limita la, daunele cu privire la pierderea profiturilor, intreruperea fluxurilor de afaceri sau pierderea informatiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza Siteul sau informatia cuprinsa in el.

 

    V.           Jurisdictia

 

Prezentul Document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre MDS Imobiliare se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane.

 

Site-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui Site ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.