First Loader First Loader

Despre MDS Imobiliare

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii complete de consultanță pentru a-i ajuta să vândă sau să cumpere o proprietate imobiliară.

Credem că doar un pachet de servicii integrate definesc o agenție imobiliară completă și competentă. 

Intermediere imobiliară 
Vă oferim accesul la informații complete și corecte privind piața imobiliară pentru a lua o decizie în conformitate cu nevoile dumneavoastră. 

Consultanță juridică 
Vă punem la dispoziție consultanta juridica de specialitate privind întreg procesul de achiziționare sau vânzare al unei locuințe.

Consultanță financiar-bancară 
Înainte de accesarea oricarui tip de credit ai nevoie să cunoști toate aspectele importante legate de costurile implicate în obținerea unui împrumut. Experiența în acest domeniu ne permite să vă îndrumăm privind acest aspect.
 

DECLARAȚIE MANAGER:

MDS Imobiliare este o firmă specializată în tranzacții imobiliare, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. Credem că afacerea noastră poate avea succes doar printr-o tradiție a încrederii. Viziunea noastă este să devenim agenția de tranzacții imobiliare preferată a cumpărătorilor, a vânzătorilor, a agenților imobiliari care prețuiesc relațiile mai mult decât tranzacțiile, pun pe primul loc calitatea serviciilor și contribuie la o dezvoltare sustenabilă a comunității.

Manager General